Opel Southeast Europe

https://www.opel.bg/
Opel е един от водещите автомобилни производители в Европа, стартирал производството на автомобили през 1899 година. С централа в Рюселсхайм за Opel/Vauxhall работят около 48 000 човека в цяла Европа, а компанията има производствени заводи в 7 европейски страни. Повече информация за Opel можете да намерите на www.media.opel.com

ЕураТек ООД

http://www.skoda-auto.bg/
Официален вносител на Škoda Auto

Балкан Стар

Уебсайт

Групата Балкан Стар е част от предприемаческата група на Вили Бетц. Компанията започва своята дейност през 1992 г. като генерален представител на марката Mercedes-Benz в България. Днес в портфолиото на компанията са включени и други марки: Maybach,Setra, Chrysler, Jeep, Dodge, Mitsubishi, Renault, Dacia и Mitsubishi Fuso. 

Фирмата предлага следпродажбено обслужване на пълната гама от гореизброените автомобили, продажба на оригинални резервни части и аксесоари.

Адванс Ескпертни Оценки

https://ocenki.bg/bg/
АДВАНС е регулирана от RICS компания, нареждаща се сред трите най-големи оценителски фирми в страната. Работи с повече от 20 банки у нас, има мрежа от 90 оценители в 40 града и изготвя годишно над 10 000 оценки.

Имат сертификат за оценки на недвижими имоти, машини и съоръжения, търговски предприятия и вземания, земеделски земи и трайни насаждения, права на интелектуалната и индустриалната собственост и други активи /бижута и скъпоценни камъни/.

Айгер Инженеринг ООД

Айгер Груп АГ е международна инженерингова и машиностроителна фирма, която създава машини за тютюневата индустрия, както и резервни части за тях. В компанията работят повече от 200 служители от над 10 националности. Централата е базирана в Швейцария с офиси и предприятия в Англия, България, САЩ и Сингапур.

Aйгер Груп АГ има дълга история на развитие и растеж повече от 18 години и продажби в над 60 държави на 5 континента. Тайната на успеха за тях винаги е била проста - на първо място са служителите им, тяхното развитие и растеж, което им гарантира доволни клиенти и добавена стойност. За близо 20 години са спечелили доверието на лидерите в тютюневата индустрия - Philip Morris, Brithish American Tobacco, Japan Tobacco, Filtrona и други.

Scale Focus

ScaleFocus is a technology, R&D and advanced engineering company. They are a core supplier for IT solutions’ implementation and technology consultancy for multiple IT vendors, building industry know-how, innovation and R&D centers of excellence. ScaleFocus’ team delivers custom software solutions and integrates existing leading products under proven consultancy and implementation methodologies.

Мото Пфое

https://www.motopfohe.bg/
Изключително представителство на ФОРД, ВОЛВО, ЯГУАР и ЛЕНД РОУВЪР за България. 

Goodyear

https://www.goodyear.eu/bg_bg/consumer.html#/
Гудиър е един от най-големите производители на автомобилни гуми в света. Компанията има около 70 000 служители и произвежда изделията си в повече от 60 завода в 26 страни по целия свят. Иновациите на Гудиър създават стандарти в авто-индустрията в течение на повече от 100 години. Гудиър е пионер с иновационната технология за безопасност, известна като RunOnFlat, която позволява на водача да продължи своето пътуване дори и в случай на спукване на гума. Компанията е водещият производител в света на RunOnFlat гуми, които се използват при различни модели на BMW, от носителя на много награди Mini, от високоскоростните автомобили на Mercedes Benz, от Opel и от други марки. Предстои оборудване с RunOnFlat гуми и на други марки, тъй като дизайнерите на компанията работят с различни производители на автомобили по повече от 150 RunOnFlat проекта.

ОмегаСофт ООД

ОмегаСофт ООД е водеща фирма в областта на софтуерните решения за автоматизиране дейността по управление на персонала.
Oснована е през 1994 г. и има богат опит в разработката, внедряването и интегрирането на софтуерни системи за управление на персонала и ТРЗ. 
Предлага широка гама от консултантски услуги, които позволяват на бизнеса да оптимизира дейностите, свързани с управлението на 
най-ценния ресурс във всяка организация - персонала.
Към този момент ОмегаСофт ООД работи с над 5000 клиенти в страната. Облсужването им се осъществява от фирмата и нейните търговски партньори (50 фирми и частни лица) на регионален принцип. 
През последните години ОмегаСофт взе участие в редица интеграционни проекти с международно участие. В резултат на това ОмегаСофт предлага водещо ноу-хау и технологична експертиза при интегриране на продуктите си с ERP системи като SAP, Microsoft Dynamics NAV и др.

DHL Express Bulgaria

DHL е световен пазарен лидер в логистичната индустрия и The Logistics company for the world. 
DHL споделя своите експертни умения в международните експресни услуги, въздушното и морско карго, сухопътното и ЖП карго, договорната логистика и международните пощенски услуги със своите клиенти. Глобалната ни мрежа се състои от повече от 220 държави и територии и 300 000 служители по целия свят и предлага на клиентите върхово качество на услугите и местни познания, за удовлетворяване на техните изисквания. DHL приема своята социална отговорност като подкрепя опазването на климата, управлението на бедствия и образованието.

DHL е част от Deutsche Post DHL. Групата генерира оборот от повече от 46 милиарда евро през 2009.

За да отговори на всички Ваши разнообразни нужди от услуги с нужното ниво на фокусиране и експертност, DHL работи в следните четири специализирани подразделения:
Експрес
Global Forwarding, Фрейт
Supply Chain
Mail

Сиско системс България

https://www.cisco.com/c/bg_bg/index.html
Cisco Systems България ЕООД е част от Cisco Systems Inc. Чрез интелигентните си мрежови решения, консултации и маркетинг компанията съдейства за утвърждаване на нов тип комуникация и за изграждане на интегрирано общество. 

Посолство на Съединените Американски Щати

Fox Networks Group Bulgaria

Сейнт Гобен Вебер България

https://www.bg.weber/
Сейнт-Гобен Вебер България е част от концерна Saint-Gobain. Вебер е водещ представител на строителната промишленост, световен специалист в производството на фасадните декоративни мазилки и системи, нивелиращи маси и лепила за керамични покрития.

ММС ЕООД

https://mmc.bg/
ММС е българска частна компания, учредена на 10.08.1990 г. От създаването си, фирмата е фокусирана върху внедряване на иновативни решения в областта на климатична, вентилационна и отоплителна техника. 
ММС е един от първите официални дистрибутори на DAIKIN за България. От 2002 г. фирмата се концентрира изключително и само върху продуктовата гама на DAIKIN и успешно специализира в проектиране, предлагане и обслужване на тази висококачествена техника.

Дино НитроМед

Дино НитроМед АД е производител на взривни вещества за граждански цели и революционната система не-електрически детонатори. Част от голямото семейство на Orica Mining Services. 

Провик ЕООД

http://provik-bg.com/
“ПРОВИК” ЕООД е проектантска фирма, създадена през 2005 г. Фирмата се занимава с изработването на технически и работни проекти в областта на Водоснабдяването и Канализацията на жилищни, обществени и производствени сгради и обекти.

Субару

Официален вносител на Субару за България.

Telenor Bulgaria

ВИП Секюрити

https://vipsecurity.bg/
Фирма "ВИП СЕКЮРИТИ" ООД извършва пълен комплекс от услуги по охраната и сигурността на юридически и физически лица, техни гости и партньори.

Graffiti BBDO Sofia

Агенция за пълно рекламно обслужване. Част от BBDO Worldwide.

Български спортен тотализатор

Българският спортен тотализатор (БСТ) е основан през 1957 г. и до днес е лидер в сектора на цифровите лотарии в страната. БСТ е компания с утвърдено присъствие в публичния сектор на страната, чиято главна мисия е подкрепата за българския спорт. БСТ активно спонсорира и организира различни спортни мероприятия, подпомага българското участие в олимпийските игри, световни и европейски първенства, национални състезания.

КОНТАКТИ

Христина Лакева
Мениджър Проекти

тел: +359 88 999 0 666
e-mail: lakeva@o-d-a.bg

София 1000, ул. Искър 24, вх. Б, ет. 1, ап. 4